Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

söndag 7 december 2008

Dopet avklarat!!!


Vilken underbar dag!!! Vi började dagen som vanligt med frukost och sen tog pappa Lillan och Smilla på promenad medan jag bjorde klart de sista inför dopet.Under dopgudstjänsten sjöng en kompis dotter Decembernatt (http://www.youtube.com/watch?v=5M5vaINsfro), Himlen måste sakna en ängel (http://www.youtube.com/watch?v=y3TTBlnDsq0) och Yoú´ll be in my heart (http://www.youtube.com/watch?v=JIVaUcE4kAM). TUSEN TUSEN tack för fantastisk unerhållning. Under låten Himlen måste sakna en ängel vände hon sig och sjöng direkt till min dotter som hade full ögonkontakt med sångerskan, få ögon var då torra vill jag lova. Lillan var på jättebra humör och verkade tycka om att stå i centrum.Efter gudstjänsten gick vi alla till församlingshememt där vi hade ställt iordning en dator och ett bildspel på de tre första månaderna och i bakgrunden sjöng The Boppers, My girl!!!Vi åt goda pajer och sen kaffe och tårta, mumma!!!Sen var det paketöppnign. Jösses vilka fina paket hon fick, TACK TACK TACK!!!Liten sumemring av alla underbara paket (med risk att jag glömt något.. sorry)

* En trälåda ihopspikad som endast får öppnas av Filippa själv på sin 20 års dag..

* En dockvagn

* En docka

* två silver halsband, ett handgjort specielt till Filippa ritat av henens moster och det andra ett fint från Efva Attling.

* två spargrisar

* pengar

* en vacker mobil att hänga över sängen

* tallrik och mugg handgjort i keramik till Filippa med hennes namn

* Boken "Stora bondgårdsboken"


* Lovika vantar

* leksak "stapel"

* skyddsängel i porslin

* fårfäll

* Orrefors ljuslykta

TACK ALLA SOM HJÄLPTE OSS OCH SOM KOM OCH FIRADE DENNA FANTASTISKA DAG!!!


1 kommentar:

Hemma på vår gata sa...

Lilla dockan va söt hon är!!! Kram