Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

onsdag 27 juli 2011

Borta bra men hemma bäst!

Vilka underbara dagar vi har haft det! Först åkte vi till Halmstad och våra underbara vänner där. Vi hann med loppis, segling (el Filippa ivarjefall), bad i havet, Äventyrslandet mm

Därefter åkte vi öster ut till en liten liten camping i Ydrefors... rekomenderar den verkligen om man är ute efter något enkelt, billigt och lugnt. Vi bodde i en stuga medan två kompisfamiljer hade med sig varsina husvagnar. Den lugna tysta campingen förvandlades under ett par dagar till en riktig familjecampingm ed våra sex busfrön;) Det nödvändigaste fanns på campingen samt en fin sjö med badplats. På tisdagen var vi (och alla andra) på Astrid Lindgrens värld. Vilka duktiga skådespelare!!! Filippa var mest glad åt att Pippi kom fram och pratade med henne. Vi tittade på Emil, Pippi, Ronja, Madicken mm och Filippa kände igen dem allihopa. Sen efter en intensiv dag med massa folk var det jätteskönt att komma hem till "vår" lilla camping. Resan avslutades idag och då vår gps visade in oss på småvägar så kom vi rätt var det var förbi Katthult så det fick självklart bli ett snabbstopp där innan vi åkte hem.


Det har verkligen varit helt underbart att resa runt med våra små men det är något vist att komma hem också;)
1 kommentar:

Sofia sa...

Åhhh låter toppen en höjdare helt enkelt : ) kram Sofia i Helsingborg : )