Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

söndag 28 augusti 2011

Barnkalas!

 Idag har vi firat världens bästa 3åring! Vi bjöd på smörgåsbuffe med massa gott. Pizzabullar. Två sorters mjukt bröd, Italienskt Lantbröd med havssalt och Pumpalimpa med aprikos. Kyrddsmör med soltprkade tomater, basilika och parmesan och lite annat.
Tårtan som jag inte borde visa... totalt misslyckad... om man säger som så, sugrör hade varit bästa redskap att äta den med. Fick över halva tårtan o den hamnade i soporna... bättre lycka nästa gång. Filippa brydde asig dock inte om det och lyckades blåsa ut alla tre ljus i ett svep.

GRATTIS mitt hjärta!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh ser gott ut med maten tårta är trixigt att baka. Jag bakar alltid efter samma recept nästan : ) fegis bak ; ) kram Sofia fin hon är er 3 åring och du såklart : )

Marica sa...

Grattis :) Ser mummsigt ut! Kram

Trill o Bit sa...

Jag har väntat på bilder hela dagen! Ser gott ut alltihop och jag är övertygad om att tårtan smakade toppen iallfall :-)

/Linda

Lotta sa...

GRATTISKRAM i efterskott till lilla söta/goa Filippa :-)