Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

torsdag 23 februari 2012

Nytt projekt!

Då var det äntligen dax för sista rummet på övervåningen att få en make over;)
Tak, väggar och lister skall alla målas, självklart i vitt. Gardinstång skall målas vitt och sen blir det nya fönster men det dröjer ett tag till. Dörrarna till tjejernas rum skall bytas och bli vita spegeldörrar. Tror att det kommer bli kalasbra.

Även lamporna skall bytas, de som sitter på bilden satt i huset när vi köpte huset i väntan på renoveringen. Min tanke är att ha en större i diameter 50-60cm över soffbordet (el den gamla kofferten som jag har från mitt barndomshem som bord) och så en passande plaffond intill. Vad tror ni om det?

Harmony By Rydens

3 kommentarer:

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Vad kul att renovera!

A House With A View sa...

Det låter som en alldeles strålande idé, kommer nog bli kanonfint!! Hoppas få se en bild på resultatet sen!! Jag ser inte riktigt hur de nuvarande dörrarna ser ut, men ett tips för att spara pengar är att måla de nuvarande vita istället för att köpa nya, det har jag gjort hos mig:)

Suuuuperfin lampa också - gillar mycket!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Mamma sa...

Ja det lutar åt denna lampan över kofferten, frågan är vad vi ska ha utöver den, rummet är ju stort. Dörrarna är inget att spara, trasiga så att lägga ner tid o pengar på dem är som att kasta dem i sjön;) Klart de kommer bilder sen!!!