Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

fredag 9 mars 2012

Man kan väl ändra sig;)

Jag hör till dem som väldigt sällan köper kassler, varför? Jo för jag förstår inte varför man tar fint fläskkött (benfrikotlett) och sprutar in massa saltlake i???? Man vinner ju inget!!!Så därför köper jag det helt sonika inte. Men så för ett tag sedan fick vi n kasslerlåda hos en kompis som var så himla god så i veckan tänkte jag testa en liknande variant. Trodde dock inte att det skulle bli så gott så jag tog ingen bild, men ni får försöka tänka er resultatet framför er;)
En bit kassler i tunna tunna skivor läggs i en ugnsäkerform
Skivad banan oh filead apelsin som jag la över.
Sen blandade jag en matlagningsgrädde med lite chatny (jag tog rabarber som jag hade hemma men mango hade nog varit än godare) och så slog jag detta över och avslutade med lite riven ost och så gratinerade jag det i ugnen. Till detta kokt ris och en god grönsallad. Tjejerna åt som bara det. Små barn ska inte äta salt så Julia fick bara en liten bit kssler men mer sås och frukt och oj vad hon mummsade..

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart man kan finis : ) ses snart kram din vän Sofia