Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

söndag 11 mars 2012

Söndagsstek

Vilket underbart väder vi har fått!!! Till lunch drog vi fram vår gamla kolgrill och grillade hamburgare och korv, mumms!!! Ikväll ska v få besök och jag orkar inte stå vid spisen så det får bli en klassisk söndagstek, sköter sig själv! Jag hade plockat fram ltie kryddor som jag skulle krydda älgsteken med och i ett obevakat tillfälle passade Filippa på att hjälpa mig att krydda lite... tur att det inte var chili;) Gick ganska lätt att skrapa bort den timjanen jag inte ville ha;) till detta ska vi ha ugnsbakade rotfrukter, gott, nyttigt och billigt;) och så en kantarellsås. Har fortfarande kantisar i frysen och torkade höstisar på bänken, I LIKE!!!

2 kommentarer:

Mys på Berga sa...

Mmm, låter underbart gott! Vore mysigt att ses snart! Kanske får ta en roadtrip snart... =)Hur ser veckan ut för er? Kram

Sofia sa...

Mums : ) kram Sofia