Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

söndag 13 maj 2012

Full fart!!!

Googlad bild
Ja det har det verkligen varit sista tiden och denna helg var inget undantag...
Vi har klyvt ca 50 kubik ved, jobbigt men ack så skönt i vinter;)
Dessutom har vi varit på matstaffet, så himla roligt. Det går ut på att man anmäler sig innan, iår var vi rekordmånga 106 pers... och så fick man ett kuvert ett par dagar innan där det stod var man skulle vara på förrrätt samt vilken måltid man själv stod för. I år fick vi äran att enbart cykla runt och äta hos andra, tror att de tyckte att vi bodde för långt ut på landet... När man sedan komemr till förrätten så är det totalt 4 par där ink de som bor i huset och man ses då för första gången, man vet allså inte innan vem som kommer tll vilket ställe. Efter förrätten får man ett nytt kuver och där i stod vart man skulle vara 20 minuter senare på varmrätt och då möter man 3 nya par... osv... sen samlades alla på gemensam lokal efter alla tre rätterna.
Som vanligt blev vi bjudna på grymt goc mat, först ut var den vit sparrissoppa på Vättern sparris med parmachips, till huvudrätt serverades färskpotatis och ugnsbakad lax med hollandeisås och vit sparris... och på desserten fick vi jättegod hallonpaj och vaniljglass!!!
Dessvärre valde vi att avvika efter desserten eftersom vi skulle fortsätta med veden, inget bra att ha dessa två aktiviter samma helg, men ibland blir de ju så..

1 kommentar:

Carro sa...

Vilken rolig grej med matstafett har aldrig hört om de innan.