Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

lördag 26 maj 2012

Godaste potatisarna

När vi var på Kanarieöarna så fick vi så himla goda potatisar. Så nu i helgen testade jag på svenska. Åh attan vad goda de blev!!!! Här kommer receptet!
Kanariska potasisar a la Hjo
Borsta små färskpotatisar så att all jord försvinner. Koka dem 5 minuter i vatten. Häl grövsalt el havsalt i botten på en ugnsäker form (så att det blir en saltmatta) häll de förkokta potatisarna i formen och häll över god olivolja. Ställ i ugnen på 225grader tills de fått lite färg! Vill man kan man äver peppra lite. Potatisen blir underbart krispig med sälta på utsidan och mjuka o goda på insidan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Provade recepten igår och det blev faktiskt jättegott. Kunde inte sluta äta. Åh, vad jag njöt av äta bara potatisen. Tack för tipsen! :-)