Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

fredag 11 maj 2012

Rabarbetförädling!!!

Jag älskar att kunna ta hand om det man har i sin (eller grannens;) trädgård! Nu är det rabarbettider och jag har redan provat två olika pajer, en smulpaj och en som blev just... paj... det skulle blivit en paj med marängtäcke men täcket stelnade inte. Så istället blev den misslyckade pajen fyllning i mina rabarbermuffins, återvinning I LIKE!!! Jag testade även att baka rabarberbullar, jättesmarrigt!

I nyaste nr av Allt om mat har de lite rabarberspeciall, följande förslag ger de på rabarber:
Kryddig lamm- och rabarbergryta
Varmrökt lax med rabarbersalsa
Rabarberkaka med kardemummamaräng
Rabarbergrottor
Låter spännande eller hur... får ta o testa!!!

Annars kan man ju alltid göra saft el varför inte rabarberchatny!

1 kommentar:

Villa Björkenäs Backen sa...

Låter smarrigt ;)
Väntar på att få smaka ;)
Kram.kram