Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

måndag 26 november 2012

Islandshästar i Vedum

Jisses vad dagarna springer iväg!
I helgen som var har jag varit på en jättemysig resa med ett gäng tjejer!
Vi åkte till Horshaga utanför Vedum och till Monica och Palle. http://www.islandshastarvedum.se/ här kan man titta på deras fina gård.
Palle kommer från Island och sedan 15 år tillbaka driver han och Monica turridning med islandshästar, men inte nog med de. De har fyra fina stugor som de hyr ut och man väljer själv om man vill ha självhushåll eller göra som oss, njuta av maten i deras restaurang Rejkavik! Utöver detta erbjuder de även spa bad som var jättehärligt efter en tur i skogen på hästryggen.

MUMS vilken god mat!!!! Restaurangen är i pubformat och utanför finns en inglasaddel där vi satt vid långbordet. Vi hade valt till en jättegod trerätters och frukost till dagen efter. Så vill ni komma iväg på en avkopplande helg eller testa något nytt, tvecka inte åk till Palle och Monica!!!!

Inga kommentarer: