Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

söndag 24 februari 2013

Längtar till våren!

Vi har haft en lugn och mysig helg med massa mys och endel bilåkande Och i takt med att solen strålade så började jag fundera på våren och vad jag vill göra i trädgården;) Här är lite bilder från i fjol. Jag har en stor odlingsbänk och sen ett hallonland. Jag har funderingar att utöka med några pallkragar, vet bara inte hur många och vart jag kan hitta till bra pris. Tips någon?

Sen fick jag en kommentar från en läsare igår som var besviken att jag inte publiserat dens kommentar, men jag är jätteledsen, den är borta... jag bloggar mycket via mobilen och tyvärr har jag nu märkt att ibland när man ska publicera kommentarer via mobilen så försvinner dem. Så nu ska jag sluta att publicera dessa via mobilen och gå in på datorn istället. Det var inte alls min mening at tinte publicera din kommentar om fond, förlåt!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, ingen fara! Jag skrev bara och frågade varför du inte gör din egen fond istället för att använda buljog? På de sättet vet du ju vad som finns i den :) tycker de är kul att läsa dina goda recept!

Mamma sa...

Nu gick det, vad bra!

Jo jag gör ibland egna fonder, framförallt fisk o skaldjur men just buljongtestet var för att testa olika varianter för jag tror
att gemeneman gärna använder färdig buljong. Annars är det smidigt och göra storlek och frysa ner tycket jag!

Anonym sa...

Ja de e nog sant