Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

söndag 10 mars 2013

Trippelmouse

Vi kunde inte bestämma oss så det fick bli en trippelmouse till dessert;)

6 portioner
I botten en vanlig chokladmouse
Hacka och smält 50 g mörk choklad
Rör ner ett ägg
Vispa  2 dl grädde och vänd ner i chokladblandingen

Mitten hallonmouse
1 dl frysta hallon med 1 dl philadelfiaost och 1 tsk florsocker
vispa 1 dl grädde och vänd ner i hallonen.

Överst Vitchokladmouse
Hacka och smält 50 g vit choklad
Rör ner ett ägg
Vispa 2 dl grädde och vänd ner i chokladblandningen. 


Inga kommentarer: