Om mig

Mitt foto
Jag är nog världens lyckligaste mamma. Efter år av barnlöshet så kom äntligen våra prinsessor till oss genom IVF. Första dottern föddes augusti 08 och andra dottern februari 11. Jag arbetar som lärare i Hem- och konsumentkunskap och brinner för naturlig mat utan tillsatser.

lördag 15 november 2014

Nytt kök


Då är det äntligen klart! Vårt gamla kök har fått lite kärlek och omtanke. I August lät vi platsbygga ett skafferi och nu har väggarna fått en tapet så den gamla väven är ett minne blått. Även tak och lister har nu alla samma kulör, vilket inte var fallet innan. När vi flyttade hit fanns det i köket, omålade, grundmålade och färdigmålade lister... 
Fanns även ställen där det saknades lister. Och även om det har varit lockande att måla listerna så har vi inte gjort det fören nu. Är rädd att hamna i renoveringsfällan som många gör där man är och petat lite här och lite där och tillslut är man överallt men inte klar någonstans. 
Så allt fick snällt vänta. Men nu har vi sakta men säkert gått över alla rum med undantag lilla badrummet. Nu ska vi bara njuta av vårt fina hem!
Älskar verkligen tapeten, den kommer från borosan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättefint : ) kram på dig snart måste vi julbaka <3 /Sofia